Hoş Geldin, Ziyaretçi.

Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj]

Full Oyun Türkiye/Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj] => Son Vampir (2009) [Türkçe Dublaj] ______________________________________________________________________ Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj] oyunları, oyun, game, games, Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj] simulator, Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj] oyunu indir, Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj] tek link, program, programlar, yükle, Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj] download, Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj] indir, Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj] galeri, Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj] yarış, aksiyon, Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj] apps, Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj] eklentiler, temalar, Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj] yeni, modlar, yamalar,

Gönderen Konu: Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj]  (Okunma sayısı 853 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MeteoR

• Dı Matrix :)
  • Rep : +2021/-7
  • FullOyunTR Facebook & Twitter'da...
  • işletim Sistemi:
  • Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
  • Tarayıcı:
  • Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7
    • Full Oyun Türkiye
    • E-Posta
« : 08 Şubat 2010, 22:50:07 »
Son Vampir (2009) [Türkçe Dublaj]

--------------------------------------------------------------------------------------------------

• informations -=0=- Film Hakkında Genel Bilgiler

Tür :   Gerilim / Korku / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 18 Eylül 2009
Yönetmen : Chris Nahon
Senaryo : Ronny Yu , Kenji Kamiyama
Yapım : 2008, Hong-Kong , 91 dk.

Oyuncular

Gianna Jun (Saya) , Allison Miller (Alice Mckee) , Masiela Lusha (Sharon) , Colin Salmon , JJ Feild (Luke) , Andrew Pleavin (Colonel Frank Tinsdale)
Saya vampir anne ve insan ırkından bir babanın kızıdır. 16 yaşında, naif bir görüntüsü olsa da aslında 400 yaşındadır ve iki ırk arasında kalmanın acısını yaşar. Hayatını samuray becerilerini geliştirmeye ve dünyayı vampirlerden temizlemeye adamıştır, diğerleri gibi hayatta kalması kana bağlı olsa da.

El altından yürütülen bir organizasyon için çalışırken, Tokyo’ da üssü olan bir Amerikan ordusunun üzerine yollanınca, Saya tüm vampirlerin atası olan Onigen’ i yok etme şansı olduğunu düşünür. İnsan üstü güçlerini ve kılıcını kullanarak işe koyulur.

Bu esnada yüzyıllardır ilk defa bir insanla ilişki kurar ki o da Onigen’ in üzerinde en büyük etkiye sahip olan üssün generalinin kızıdır.

Kod: Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ? Veya Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ?
BeyazPerde
http://beyazperde.mynet.com/film/3157

imdb
http://imdb.com/title/tt0806027/

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ? Veya Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ?
Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ? Veya Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ?

Rar Şifresi    :  Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ? Veya Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ?
Rar Passwrd :  Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ? Veya Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ?

Önerdigimiz Medya Oynatıcı
Eger Görüntü ve Ses Problemleri Yaşıyorsanız ?
« Son Düzenleme: 08 Şubat 2010, 22:51:44 Gönderen: MeteoR »
Sorunlarınızı Lütfen ilgili Konuya Yazınız !
Özel Mesajlardan Yardım Etmekten Yoruldum...
E-Posta veya Mail Yollayarak Destek Alamazsınız !
Sorunlarıınızı Lütfen ilgili Konuya Yazınız...

Paylaşımlarıma Destek Olmak için Aşağdaki Dosyayı Arada Sırada İNDİRİN !

Çevrimdışı hasancan

• *
  • Rep : +0/-0
  • wWw.FullOyunTR.cOm
  • işletim Sistemi:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Tarayıcı:
  • Firefox 3.6 Firefox 3.6
Ynt: Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj]
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2010, 10:47:03 »
emeğine sağlık bu filmin tr dublajını bekliyodum

Çevrimdışı Graphite

• Sevmediğiniz Adam!
  • Rep : +1340/-1
  • Kurallara Uyalım, Üzülmeyelim.
    • FullOyunTR
    • E-Posta
Ynt: Blood: The Last Vampire (2009) [TR Dublaj]
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2010, 12:36:10 »
Filmi izlemek isteyeler için söyleyim korku filmi değil... Bazı yerlerde korku filmi olarak geçiyor ama bana göre komedi.  ;D
İzlediğim en saçma film...Kız kılıcla ortadan ikiye adam  bölüyor. Kılıcı vuruyor adam ortadan ikiye yarılıyor  :euh

(Renkler ve zevkler tartışılamaz. Ben fikrimi söyledim)
Kural 1: Ben her zaman haklıyım.
Kural 2: Haklı olmadığım durumlar olabilir, ki bu çok doğal.. İşte o zaman Kural1 geçerlidir!

Alıntı yapılan: Graphite
Öğretmen sınav yapmak için geldiğinde "Hadi sınav pozisyonu alın." der ya hani, tamam sınav bize girecek , biliyoruz ama pozisyon ne ya?