Hoş Geldin, Ziyaretçi.

Cs 1.6 Tek Link

Full Oyun Türkiye/Cs 1.6 Tek Link => Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ? Veya Linklerin Görülmesine izin Cs 1.6 Tek Link oyunları, oyun, game, games, Cs 1.6 Tek Link simulator, Cs 1.6 Tek Link oyunu indir, Cs 1.6 Tek Link tek link, program, programlar, yükle, Cs 1.6 Tek Link download, Cs 1.6 Tek Link indir, Cs 1.6 Tek Link galeri, Cs 1.6 Tek Link yarış, aksiyon, Cs 1.6 Tek Link apps, Cs 1.6 Tek Link eklentiler, temalar, Cs 1.6 Tek Link yeni, modlar, yamalar,
Cs 1.6 Tek Link
Cs 1.6 Tek Link

Gönderen Konu: Cs 1.6 Tek Link  (Okunma sayısı 1461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı apo96fb

• Rep : +30002/-0
  • işletim Sistemi:
  • Windows XP Windows XP
  • Tarayıcı:
  • Firefox 3.5.2 Firefox 3.5.2
Cs 1.6 Tek Link
« : 20 Ağustos 2009, 00:37:23 »

Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ? Veya Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ?

bir yorum yeter
« Son Düzenleme: 20 Ağustos 2009, 02:48:53 Gönderen: MeteoR »

Çevrimdışı gursel82

• *
  • Rep : +0/-0
  • wWw.FullOyunTR.cOm
  • işletim Sistemi:
  • Windows XP Windows XP
  • Tarayıcı:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Ynt: Cs 1.6 Tek Link
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2009, 18:24:51 »
linkten Cs 1.6  indirdim ama c de bir dosya kurulamadı diye hata geliyor yardımcı olabilirmisiniz sağolun :D

Çevrimdışı Graphite

• Sevmediğiniz Adam!
  • Rep : +1340/-1
  • Kurallara Uyalım, Üzülmeyelim.
  • işletim Sistemi:
  • Windows XP Windows XP
  • Tarayıcı:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
    • FullOyunTR
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2009, 18:33:10 »
Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ? Veya Linklerin Görülmesine izin Verilmiyor Kayıt Olun ?  Veya Giriş Yapın ?
linkten Cs 1.6  indirdim ama c de bir dosya kurulamadı diye hata geliyor yardımcı olabilirmisiniz sağolun :D

Cs yi half life olmadan oynayamazsınız sizin indirdiğiniz sadece counter strike 1.6'dır.Oyunu oynayabilmeniz için Half Life'ı indirip kurmanız lazım bu ındırdığiniz dosyayıda half life ı kurduğunuz klasöre kurmanız gerekmektedir....!  :P
Kural 1: Ben her zaman haklıyım.
Kural 2: Haklı olmadığım durumlar olabilir, ki bu çok doğal.. İşte o zaman Kural1 geçerlidir!

Alıntı yapılan: Graphite
Öğretmen sınav yapmak için geldiğinde "Hadi sınav pozisyonu alın." der ya hani, tamam sınav bize girecek , biliyoruz ama pozisyon ne ya?

Çevrimdışı apo96fb

• Rep : +30002/-0
  • işletim Sistemi:
  • Windows XP Windows XP
  • Tarayıcı:
  • Firefox 3.5.2 Firefox 3.5.2
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2009, 02:08:50 »

Cs yi half life olmadan oynayamazsınız sizin indirdiğiniz sadece counter strike 1.6'dır.Oyunu oynayabilmeniz için Half Life'ı indirip kurmanız lazım bu ındırdığiniz dosyayıda half life ı kurduğunuz klasöre kurmanız gerekmektedir....!  :P

Evet doqru soluyon bunlar olmasa olmaz

Çevrimdışı emo_tre

• Rep : +1/-2
  • işletim Sistemi:
  • Linux Linux
  • Tarayıcı:
  • Firefox 3.5.1 Firefox 3.5.1
« Yanıtla #4 : 20 Kasım 2009, 11:21:54 »
Yada C:// dosyasında yer kaLmamıstıR  :himm :himm   :???

Çevrimdışı horusyas

• *
  • wWw.FullOyunTR.cOm
  • işletim Sistemi:
  • Windows XP Windows XP
  • Tarayıcı:
  • Firefox 3.5.6 Firefox 3.5.6
« Yanıtla #5 : 26 Aralık 2009, 00:04:07 »

arkadaşım konu ekleyim yazıcaktım ama konu açamıyorum al 250 mb 1.6 ve fulldür tüm maplar içinde yeni maplarda var   no rapid derdi :D

Çevrimdışı oyuncu ali

• wWw.FullOyunTR.cOm
  • işletim Sistemi:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Tarayıcı:
  • Firefox 3.6.17 Firefox 3.6.17
    • E-Posta
Cs 1.6 Tek Link
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2011, 17:54:13 »
teşekkürr

Çevrimdışı fnrl