Full Program indir & Full Program Download > Editörün Köşesi

Perfect XP SP3 + AIO CD Edition

Sayfa: << < (4/4)

Zi_DaN:

Alıntı yapılan: GöKHaN_059 - 09 Ekim 2009, 22:28:18>>>>Alıntı>>>>OKADARDA DEİİL NASIL İNDİRECEİİMİZİ BİLİYORUZ EKSİK VEYA BOZUK YÜKLEDİK DEMİYONUZDA ADAMLIKTAN BAHSEDİYONUZ SİZ ÖNCE DOİRU DÜRÜST İŞ YAPIN... SİZ ADAM OLUNDA DOİRU LİNK KOYUN
<<<<
(Lan) cahil patların boyutlarına bakmaya akıl edemiyon dimi.Partların hepsi 100 MB
( 104857 KB ) olarak gözüküyor linklerde de.Teorik olarak bizde bir problem ve dosyalarda eksiklik yok,bu işi bana öğretmeye kalkma.Sorun çıkarsa hemen günah keçisi biz oluyoruz.Kimse seni zorlamadı indirmen için.Kimse sana cevap vermek zorunda da değil.Sorumluluk almayı biraz öğrenin.DOSYALARI EKSİK VEYA YANLIŞ İNDİRDİN.EMİNİMKİ PART SAYILARIN DA BİLE EKSİKLİK VARDIR.Önce partları say 7 part olacak,sonra ilk altı partın boyutlarına bak hepsi 100 MB olması lazım.Son 7. partın da 70 MB civarı...
<<<<
anlıcağı dilden konuşmak lazım mış sorun çözüldü galiba :euh :euh :euh

MeteoR:

sakin ol gökhan arkadaş yapamadıysa elbet sinirlenecek  :hdy
ben 2 pc kırdım sinir yüzünden   :ozr
sinir kötü birşey ama işte insanın kanına bi girdimi hapı yuttuk  :utangc

LORDBUYU:

Alıntı yapılan: MeteoR - 10 Ekim 2009, 00:08:12>>>>sakin ol gökhan arkadaş yapamadıysa elbet sinirlenecek  :hdy
ben 2 pc kırdım sinir yüzünden   :ozr
sinir kötü birşey ama işte insanın kanına bi girdimi hapı yuttuk  :utangc
<<<<
Bilgisayarı kırsan yenisini alırsın veya tamir edebilirsin ama bi kalp kırıldıgı zaman düzeltemezsin  :pardon

Gökhan'ı ben böyle hiç görmemiştim ama iyi yapmış bire daha böyle mesaj yazarsa kimseye bırakmam yazdığı saniye içinde banlarım  :hdy

Sayfa: << < (4/4)